​​Telefon: 75 82 34 66

​E-mail: brummersvej@vejle.dk

Botilbud - vores værdigrundlag

Hos Brummersvej stiller vi vores botilbud til rådighed til op til 10 børn og unge, og dertil har vi udviklet nogle værdigrundlag og principper, som vi arbejder ud fra hver eneste dag for at sikre os, at alle har det godt på Brummersvej.

På vores botilbud arbejder vi alle ud fra et positivt livssyn, og lægger stor vægt på anerkendelse, respekt og rummelighed. Det vigtigste i vores øjne er, at vores botilbud er sigende, og samtidig ikke stiller nogle tvivlspørgsmål, således at alle vigtige informationer er givet, og der ikke er mangler.

Samtidig stiller vi os til rådighed for dialog, kommunikation og vil med glæde svare på spørgsmål, hvis der skulle være nogle.

Botilbuddet er en god hjælp for børn og unge

Vi har på baggrund af mange års hårdt arbejde erfaret, at vores botilbud for børn og unge i sidste ende bærer frugt.

Vi tager hånd om hvert enkelt barn, og en af vores vigtigste værdier er, at vi accepterer hinanden, som vi er. Vores arbejde er bygget på nogle grundprincipper og byggestenene består af gensidig accept og respekt.​

Vores botilbud er ikke blot en stor hjælp for barnet, men også for familien. Vi involverer os altid professionelt i det enkelte barns familie og netværk, og vi styrker det gennem primær og sekundær roller omkring barnet.

​Kontakt os og hør mere om et botilbud

Bor du i området omkring Vejle og Østjylland, og kunne du tænke dig at høre mere om vores botilbud, så er du meget velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular. Du kan også kontakte os på e-mail ​

brummersvej@vejle.dk eller telefon 75 82 34 66. Så vil du høre nærmere fra os i løbet af ganske få dage.​

​Har du spørgsmål så kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt