​​Telefon: 75 82 34 66

​E-mail: brummersvej@vejle.dk

Opholdssted for børn og unge i Vejle

Er du på udkig efter et opholdssted til dig eller dit barn i Østjylland, hvor du vil komme til at udvikle dig, få den rette hjælp og opmærksomhed, så tager vi på Brummersvej i Vejle gerne i mod dig eller dit barn.

Vores opholdssted er specifikt til børn og unge med vanskeligheder, og vi har stor erfaring med håndtering og læringsprocesser omkring børn med sociale og kompetencemæssige problemer, og hvordan de skal tackles.

Udvikling af os alle

Vi bestræber vi os ikke kun på at udvikle barnet. Vi lærer alle sammen noget hver eneste dag, og der er altid plads til yderligere udvikling. Derfor ser vi vores job som et privilegium, fordi vi ikke bare hjælper dig videre, men samtidig lærer noget nyt hver eneste dag – og vi gør en stor forskel her på vores opholdssted.​​

Vores opholdssted for børn og unge arbejder ud fra nogle grundlæggende principper, og dertil er det vigtigt, at vi giver plads til alle, uanset hvilke baggrunde vi kommer fra, og hvilke problemer vi alle må slås med.

Er vores opholdssted for unge noget for dig?

Lyder vores opholdssted for børn og unge som noget for dig, så vil vi meget gerne høre mere fra dig, og snakke nærmere med dig og dit barn, for at finde ud af, om det vil være en god løsning for alle.

Send os en e-mail på brummersvej@vejle.dk eller gennem kontaktformularen eller kontakt os på telefon 

75 82 34 66, og så vil vi besvare din henvendelse indenfor kort tid.​​​

​Har du spørgsmål så kontakt os her

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt